Tjenester


Allmenn legepaksis

Som allmennlege bruker dr. Eskeland god tid til konsultasjonen. 
Det er avsatt en halv time for hver pasient dersom det ikke er avtalt noe annet!
Det legges vekt på at pasientens symptomer bør ses under ett, og at det ikke brukes kun minutter for hver enkelt pasient, eller en ny time for hvert enkelt symptom og plage!

Som allmennlege og alternativ utdannet legger Dr. Eskeland stor vekt på at kroppen gjenspeiler hele personen, og at symptomer ikke bare medisineres bort.
Alle pasienter som ønsker det kan derfor be om vurdering for sin tilstand innenfor alternativ medisin, slik at alle pasienter kan få en alternativt medisinsk vurdering innenfor en konsultasjon!

Det er for disse konsultasjonene ønskelig at det er gitt beskjed om dette på forhånd, da det i noen tilfeller er mer tidkrevende med alternativ behandling enn ved en skolemedisinsk behandling!24-timers blodtrykkmåling

Kontoret tilbyr 24-timers blodtrykkmåling for eksakt måling av ditt blodtrykk i et døgn! En slik type måling vil gi beskjed til din lege hvordan ditt blodtrykk fungerer gjennom døgnets 24 timer og om ditt blodtrykk er stressrelatert i forhold til enkelte situasjoner eller det ligger jevnt høyt hele tiden, eller kun deler av døgnet (for eksempel hos legen)!

I en rekke tilfeller er en 24-timers blodtrykksmåling viktig for valg av behandling, og mange er blitt kvitt sin blodtrykksmedisin etter en slik måling!Laboratorium

Kontoret har eget laboratorium hvor alle blodprøver tas, og hvor en rekke svar gis på direkten!  Andre prøver sendes til Fürst Laboratorium for videre og mer avansert analyse.
Disse svar kommer rask tilbake via direktelinje med Fürst Laboratorium!

ARTHA HELSECONSULT AS, Holterveien 3 E, 1442 DRØBAK CITY, Tlf: 0047 64 93 62 42, Fax: 0047 64 93 65 06
Startside   Tjenester   Kan jeg si det som det er?   Akupunktur   Blomsteressenser   Konsultasjonen   Kontakt

Hos Dr. Eskeland kan du få tilbud om akupunktur....

Psyke, kropp og sjel/ånd ses under ett og danner en helhet. Du kan få akupunkturbehandling som omfatter en balansering innenfor disse tre nivåene!
Du kan også få helt vanlig akupunkturbehandling hvor du behandler kroppens dysfunksjoner som hodepine, smerter i muskler og skjelett, og for øvrig alle de vanlige sykdommer som akupunktur er så kjent for!
Du kan også få behandling innenfor akupunkturens suverene måte å åpne opp et menneske til høyere bevissthet ved en spesiell kur med moxa og nåler, dette er for den mer spesielt interesserte!…….eller Homeopati

Innenfor homeopati tilbys en rekke kjente sykdommer lindring, og for de som ønsker kan det i mange tilfeller gis et alternativ til skolemedisinen innen denne grenen.
Det vil kunne være et alternativ for dem som ikke ønsker gjentatte antibiotika kurer, men også dem som ønsker å bli kvitt kroniske lidelser av annen art som kronisk hodepine eller annen smerte, til de mer vanlige sykdommer som gjentatte bihule betennelser, ørebetennelser, lavt stoffskifte og en rekke andre sykdomstegn som homeopatien er så kjent for!……… og/ eller Urter

Innenfor urtemedisinen finnes en rekke kjente og kjære remedier! Når disse er forenelig med pasientens tilstand vil urtebehandling være et tilbud for dem som ønsker det! Andre bruker urter for fordøyelsen, og andre for muskler og skjelett, eller for styrke og ungdommelighet! 

Listen er lang og det er opp til deg om du vil bruke urter som en  vei til helse, enten alene eller sammen med skolemedisin, homøopati, akupunktur eller blomsteressenser!

Blodanalyse

Vi har tilbud om spesielle og avanserte analyser av ditt blod i forbindelse med matvareintoleranse og allergier, samt candida infeksjoner!
Disse prøvene sendes til et laboratorium i USA. Prøvene vil gi svar på om du har Candida og matintoleranse/allergier, og i hvilken grad! De vil også gi svar på hvilke typer mat du bør unngå og eventuell kur for å bli frisk.Slank med Euro dietten

Dr. Eskeland tilbyr også Dr. Fedon Lindbergs slankesystem Euro dietten.
Mange har fått en slank kropp ved regelmessig veiledning og oppfølgning
hos Dr. Eskeland, og ved hjelp av denne dietten!
Et svært godt tilbud for de som trenger å gå ned i vekt, men ikke er i stand til dette ved egen hjelp!
Her må også nevnes at mange under disse veiledende timene hos Dr. Eskeland
har blitt kvitt medisiner for både diabetes og høyt blodtrykk, samt en rekke andre plager!
Dietten passer svært godt både for de som er kraftig overvektig, så vel som de som ønsker å gå fort ned i vekt!  En diett som passer alle, enten ønsket er å gå ned få eller mange kilo i vekt!Samtaler

Gjennom mange år har pasienter funnet veien til Dr. Eskelands kontor for veiledning og samtaler i livskriser, og vanskelige situasjoner og utfordringer som livet byr på.
Dr. Eskeland oppfattes av dem som har brukt ham i disse livets utfordrende perioder som en svært lyttende og varm person som gir lindring og medfølelse når det trengs.
Dr. Eskeland tilbyr samtaler for sine pasienter som trenger dette uansett livssituasjon og problem!

…….og/eller kvantefysisk behandling med e-Lybra

Hos Dr. Eskeland kan du få behandling med et kvantemedisinsk behandlingsapparat kalt e-Lybra! e-Lybra apparatet er kjent for sin evne til å behandle alle typer sykdommer og tilstander.

Dette apparatet representerer mer enn 130.000 testmuligheter innenfor alle typer alternativ medisin og vanlig skolemedisin.  Maskinen representerer behandlinger
med ulike behandlingssystemer som urter og homeopati så vel som balansering av chakraer og alle typer psykiske lidelser, så vel som anti stressbehandling for den stressede, og generell balanse for dem som rett og slett ønsker seg mer styrke og balanse i livet! I en e-Lybrabehandling ligger du behagelig ned med stopper på hender og føtter.

Maskinen leser ditt nervesystem, din kropp og eventuelt din psyke om ønskelig, mens du hviler godt! Til slutt vil du kunne få ekstra behandling innenfor de mest belastede kretser og områder som maskinen har kommet frem til. En behandling varer i ca 1 time og er både svært behagelig og hvilefylt! Mange sovner under behandlingene.

Ved behandling med bioresonnans maskin må man regne med gjentatte behandlinger over en tid. Det vanligste er en gang pr uke!